Strona główna Stołówka - obiady

Opłaty - obiady

OPŁATY ZA OBIADY - Marzec 2019 (OD 01.03 DO 29.03)

ABONAMENTOWE DLA DZIECI:

CAŁY ZESTAW 21 DNI * 8,50 ZŁ = 178,50 zł

II DANIE 21 DNI * 8,00 ZŁ =  168,00 zł

ZUPA 21 DNI * 3,00 ZŁ =  63,00 zł


INDYWIDUALNE DLA DZIECI:

CAŁY ZESTAW = 10,00 zł

II DANIE = 9,00 zł

ZUPA = 3,00 zł

 

ABONAMENTOWE DLA KONSUMENTÓW Z ZEWNĄTRZ:

CAŁY ZESTAW = 10,00 zł

II DANIE = 9,00 zł

ZUPA = 3,00 zł


INDYWIDUALNE DLA KONSUMENTÓW Z ZEWNĄTRZ:

CAŁY ZESTAW = 12,00 zł

II DANIE = 11,00 zł

ZUPA = 3,00 zł

 

ODPISY I ZWROTY GOTÓWKI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY BĘDĄ UWZGLĘDNIANE JEDYNIE W PRZYPADKU POWIADOMIENIA PRACOWNIKA STOŁÓWKI BĄDŹ ZGŁOSZENIA W BIURZE FIRMY POD NR TEL. 77 457 30 14 Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM. OBIAD NIEPODLEGAJĄCY ODPISOWI (NIEZGŁOSZONY LUB ZGŁOSZONY W DNIU NIEOBECNOŚCI) JEST DO ODBIORU W STOŁÓWCE W CZASIE GODZIN WYDAWANIA OBIADÓW, JEST MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA OBIADU NA WYNOS W JEDNORAZOWYCH OPAKOWANIACH – PŁATNE 1 ZŁ.

OBIADY JEDNORAZOWE PŁATNE W MIEJSCU WYDAWANIA POSIŁKÓW, ZAPOTRZEBOWANIE NA OBIAD NALEŻY ZGŁOSIĆ W POPRZEDNIM DNIU ROBOCZYM POD NR TEL. 77 457 30 14

 

ANDRZEJ MARCINIAK - PRODUKCJA GARMAŻERKI

UL. SZ. KOSZYKA 21, 45-720 OPOLE

TELEFON KONTAKTOWY: (77) 457-30-14 (OD PON. DO PT. W GODZ. 06.00 - 14.00)

 

Jadłospis

JADŁOSPIS

8.04 – 12.04.2019


PONIEDZIAŁEK

ZUPA : POMIDOROWA - 300 ml

I ZESTAW: PIEROGI LENIWE – 200g, SUR. Z MARCHWI I JABŁKA-80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: DANIE W STYLU MEKSYKAŃSKIM – 200g , RYŻ Z KURKUMĄ-165 g, SUR. Z BIAŁEJ KAPUSTY I MARCHEWKI – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

 

WTOREK

ZUPA : JARZYNOWA- 300 ml

I ZESTAW: BOEUF STROGANOW – 170g , MAKARON- 165g, SAŁATA ZIELONA ZE ŚMIETANĄ – 60g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

II ZESTAW: KOTLET Z JAJKA Z PIETRUSZKĄ – 80g, ZIEMNIAKI-165g, MARCHEW Z GROSZKIEM– 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

 

ŚRODA

ZUPA : BARSZCZ CZERWONY - 300 ml

I ZESTAW: PLACKI ZIEMNIACZANE - 240g, ŚMIETANA – 30ml, HERBATA OWOCOWA- 200ml, JABŁKO- 1 SZT

II ZESTAW: LECZO Z WARZYWAMI I KIEŁBASKĄ – 200g , ZIEMNIAKI – 165g, HERBATA OWOCOWA - 200ml,JABŁKO- 1 SZT

 

CZWARTEK

ZUPA : RYŻ NA ROSOLE - 300 ml

I ZESTAW: KURCZAK PIECZONY – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SAŁ. Z BURACZKÓW – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml,

II ZESTAW: NUGETSY DROBIOWE – 80g, SOS CZOSNKOWY -30 ml, ZIEMNIAKI-165g, SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

 

PIĄTEK:

ZUPA: OGÓRKOWA - 300 ml

I ZESTAW: PALUSZKI RYBNE – 90g, ZIEMNIAKI-165g, SUR. WIELOWARZYWNA – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: GOŁĄBKI – 80g, SOS POMIDOROWY-90 ml, ZIEMNIAKI – 165g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml


ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI




JADŁOSPIS

1.04 – 5.04.2019


PONIEDZIAŁEK

ZUPA : KALAFIOROWA - 300 ml

I ZESTAW: BIGOS – 200g, ZIEMNIAKI – 165g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: RISOTTO (RYŻ, MIĘSO DROBIOWE, KUKURYDZA, FASOLA CZERWONA) – 200g W SOSIE POMIDOROWYM – 90ml, KOMPOT OWOCOWY - 200ml


WTOREK

ZUPA : ROSÓŁ Z MAKARONEM - 300 ml

I ZESTAW: PULPETY – 80g W SOSIE – 90ml, KASZA BULGUR – 165g, SUR. Z OGÓRKA KISZONEGO I MARCHEWKI – 80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml

II ZESTAW: PYZY Z MIĘSEM – 200g, SUR. COLESŁAW – 80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml


ŚRODA

ZUPA : ŻUREK ZABIELANY - 300 ml

I ZESTAW: PIEROGI RUSKIE - 200g, ŚMIETANA – 30ml, WODA Z CYTRYNĄ - 200ml

II ZESTAW: PIECZEŃ RZYMSKA – 80g W SOSIE – 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. WIOSENNA – 80g, WODA Z CYTRYNĄ - 200ml


CZWARTEK

ZUPA : KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY - 300 ml

I ZESTAW: KOTLET SCHABOWY – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z MARCHWI I CHRZANU – 80g, KOMPOT OWOCOWY – 200ml

II ZESTAW: ZAPIEKANKA WŁOSKA – 200g, SUR. Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ – 80g, KOMPOT OWOCOWY – 200ml


PIĄTEK:

ZUPA: NEAPOLITAŃSKA - 300 ml

I ZESTAW: PYZY DROŻDŻOWE – 90g, KOKTAJL TRUSKAWKOWY - 100ml, WODA Z CYTRYNĄ - 200ml

II ZESTAW: FILET Z MIRUNY – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z KISZONEJ KAPUSTY I MARCHWI – 80g, WODA Z CYTRYNĄ - 200ml



ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI