Strona główna Stołówka - obiady

Opłaty - obiady

OPŁATY ZA OBIADY - Marzec 2019 (OD 01.03 DO 29.03)

ABONAMENTOWE DLA DZIECI:

CAŁY ZESTAW 21 DNI * 8,50 ZŁ = 178,50 zł

II DANIE 21 DNI * 8,00 ZŁ =  168,00 zł

ZUPA 21 DNI * 3,00 ZŁ =  63,00 zł


INDYWIDUALNE DLA DZIECI:

CAŁY ZESTAW = 10,00 zł

II DANIE = 9,00 zł

ZUPA = 3,00 zł

 

ABONAMENTOWE DLA KONSUMENTÓW Z ZEWNĄTRZ:

CAŁY ZESTAW = 10,00 zł

II DANIE = 9,00 zł

ZUPA = 3,00 zł


INDYWIDUALNE DLA KONSUMENTÓW Z ZEWNĄTRZ:

CAŁY ZESTAW = 12,00 zł

II DANIE = 11,00 zł

ZUPA = 3,00 zł

 

ODPISY I ZWROTY GOTÓWKI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY BĘDĄ UWZGLĘDNIANE JEDYNIE W PRZYPADKU POWIADOMIENIA PRACOWNIKA STOŁÓWKI BĄDŹ ZGŁOSZENIA W BIURZE FIRMY POD NR TEL. 77 457 30 14 Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM. OBIAD NIEPODLEGAJĄCY ODPISOWI (NIEZGŁOSZONY LUB ZGŁOSZONY W DNIU NIEOBECNOŚCI) JEST DO ODBIORU W STOŁÓWCE W CZASIE GODZIN WYDAWANIA OBIADÓW, JEST MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA OBIADU NA WYNOS W JEDNORAZOWYCH OPAKOWANIACH – PŁATNE 1 ZŁ.

OBIADY JEDNORAZOWE PŁATNE W MIEJSCU WYDAWANIA POSIŁKÓW, ZAPOTRZEBOWANIE NA OBIAD NALEŻY ZGŁOSIĆ W POPRZEDNIM DNIU ROBOCZYM POD NR TEL. 77 457 30 14

 

ANDRZEJ MARCINIAK - PRODUKCJA GARMAŻERKI

UL. SZ. KOSZYKA 21, 45-720 OPOLE

TELEFON KONTAKTOWY: (77) 457-30-14 (OD PON. DO PT. W GODZ. 06.00 - 14.00)

 

Jadłospis

JADŁOSPIS

25.02 – 1.03.2019


PONIEDZIAŁEK

ZUPA : KOPERKOWA - 300 ml

I ZESTAW: RISOTTO (RYŻ,MIĘSO DROBIOWE, KUKURYDZA, FASOLKA CZERWONA) - 200g W SOSIE POMIDOROWM – 90ml, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: KNEDLE Z TRUSKAWKAMI – 200g, POLEWA ŚMIETANOWA – 30ml, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

 

WTOREK

ZUPA : PIECZARKOWA - 300 ml

I ZESTAW: MIĘSO WIEPRZOWE DUSZONE - 80g W SOSIE PIECZENIOWYM – 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z BIAŁEJ I CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

II ZESTAW: RACUCHY Z JABŁKAMI I CUKREM PUDREM – 200g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

 

ŚRODA

ZUPA : JARZYNOWA - 300 ml

I ZESTAW: KOPYTKA Z OKRASĄ - 200g, SAŁ. Z BURACZKÓW, JABŁKA I CEBULI – 80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml, DESER – 1SZT

II ZESTAW: BIGOS – 200g, ZIEMNIAKI – 165g, HERBATA OWOCOWA – 200ml, DESER – 1SZT

 

CZWARTEK

ZUPA : POMIDOROWA - 300 ml

I ZESTAW: PULPETY – 80g W SOSIE – 90ml, ZIEMNIAKI – 165g, SUR. Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA – 200g, SUR. COLESŁAW - 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200 ml

 

PIĄTEK:

ZUPA: GROCHOWA - 300 ml

I ZESTAW: MAKARON – 165g Z SERKIEM TWAROGOWYM - 100g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml, MANDARYNKA – 1SZT

II ZESTAW: JAJKO GOTOWANE – 1,5SZT W SOSIE KOPERKOWYM – 90ml, ZIEMNIAKI – 165 g, SUR. Z MARCHWI I JABŁKA - 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml, MANDARYNKA – 1SZT

 

ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI



JADŁOSPIS

18.02 – 22.02.2019


PONIEDZIAŁEK

ZUPA : ŻUREK ZABIELANY - 300 ml

I ZESTAW: GOŁĄBKI PO HISZPAŃSKU - 80g, SOS POMIDOROWY – 90ml, ZIEMNIAKI - 165g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: PLACKI ZIEMNIACZANE – 240g ZE ŚMIETANĄ – 30ml, KOMPOT OWOCOWY - 200ml


WTOREK

ZUPA : KREM Z DYNI Z GRZANKAMI - 300 ml

I ZESTAW: MAKARON SPAGHETTI - 165g W SOSIE BOLOŃSKIM - 170 g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

II ZESTAW: KURCZAK PIECZONY – 80g, ZIEMNIAKI - 165g, SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml


ŚRODA

ZUPA : FASOLOWA - 300 ml

I ZESTAW: PIEROGI RUSKIE - 200g ZE ŚMIETANĄ - 30ml, HERBATA OWOCOWA – 200ml

II ZESTAW: DANIE W STYLU MEKSYKAŃSKIM – 170g, RYŻ – 165g, SUR. Z MARCHWI I CHRZANU – 80g, HERBATA OWOCOWA – 200ml


CZWARTEK

ZUPA : KALAFIOROWA - 300 ml

I ZESTAW: KOTLET SCHABOWY – 80g, ZIEMNIAKI – 165g, KAPUSTA ZASMAŻANA – 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200ml

II ZESTAW: PYZY Z MIĘSEM – 200g, SUR. Z PORA, JABŁEK I KUKURYDZY - 80g, KOMPOT OWOCOWY - 200 ml


PIĄTEK:

ZUPA: BARSZCZ CZERWONY - 300 ml

I ZESTAW: ZAPIEKANKA WŁOSKA - 200g, SAŁ. Z ZIELONEGO GROSZKU, OGÓRKA KISZONEGO I JABŁEK – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

II ZESTAW: RYBA PANIEROWANA NADZIEWANA SEREM (MINTAJ) - 80g, ZIEMNIAKI – 165 g, SUR. WIELOWARZYWNA - 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml



ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI