Strona główna Stołówka - obiady

Opłaty - obiady

OPŁATY ZA OBIADY - Czerwiec 2019 (OD 03.06 DO 18.06)

ABONAMENTOWE DLA DZIECI:

CAŁY ZESTAW 12 DNI * 8,50 ZŁ = 102,00 zł

II DANIE 12 DNI * 8,00 ZŁ =  96,00 zł

ZUPA 12 DNI * 3,00 ZŁ =  36,00 zł


INDYWIDUALNE DLA DZIECI:

CAŁY ZESTAW = 10,00 zł

II DANIE = 9,00 zł

ZUPA = 3,00 zł

 

ABONAMENTOWE DLA KONSUMENTÓW Z ZEWNĄTRZ:

CAŁY ZESTAW = 10,00 zł

II DANIE = 9,00 zł

ZUPA = 3,00 zł


INDYWIDUALNE DLA KONSUMENTÓW Z ZEWNĄTRZ:

CAŁY ZESTAW = 12,00 zł

II DANIE = 11,00 zł

ZUPA = 3,00 zł

 

ODPISY I ZWROTY GOTÓWKI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY BĘDĄ UWZGLĘDNIANE JEDYNIE W PRZYPADKU POWIADOMIENIA PRACOWNIKA STOŁÓWKI BĄDŹ ZGŁOSZENIA W BIURZE FIRMY POD NR TEL. 77 457 30 14 Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM. OBIAD NIEPODLEGAJĄCY ODPISOWI (NIEZGŁOSZONY LUB ZGŁOSZONY W DNIU NIEOBECNOŚCI) JEST DO ODBIORU W STOŁÓWCE W CZASIE GODZIN WYDAWANIA OBIADÓW, JEST MOŻLIWOŚĆ ZABRANIA OBIADU NA WYNOS W JEDNORAZOWYCH OPAKOWANIACH – PŁATNE 1 ZŁ.

OBIADY JEDNORAZOWE PŁATNE W MIEJSCU WYDAWANIA POSIŁKÓW, ZAPOTRZEBOWANIE NA OBIAD NALEŻY ZGŁOSIĆ W POPRZEDNIM DNIU ROBOCZYM POD NR TEL. 77 457 30 14

 

ANDRZEJ MARCINIAK - PRODUKCJA GARMAŻERKI

UL. SZ. KOSZYKA 21, 45-720 OPOLE

TELEFON KONTAKTOWY: (77) 457-30-14 (OD PON. DO PT. W GODZ. 06.00 - 14.00)

 

Jadłospis

JADŁOSPIS

17.06 – 18.06.2019


PONIEDZIAŁEK

ZUPA : BARSZCZ UKRAIŃSKI - 300 ml

I ZESTAW: SPAGHETTI- 165 g W SOSIE BOLOŃSKIM -170 ml, WODA Z CYTRYNĄ -200 ml

II ZESTAW: GULASZ WP.-170g , KASZA JĘCZMIENNA-165 g, SUR. Z BIAŁEJ KAPUSTY-80g, WODA Z CYTRYNĄ-200 ml

 

WTOREK

ZUPA : POMIDOROWA Z RYŻEM- 300 ml

I ZESTAW: PIEROGI RUSKIE – 200g, ŚMIETANA -30ml, KOMPOT OWOCOWY– 200ml

II ZESTAW: KOTLET SCHABOWY-80g, ZIEMNIAKI -165g, MIZERIA ZE ŚMIETANĄ -80g, KOMPOT OWOCOWY-200 ml

 

ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI



JADŁOSPIS

10.06 – 14.06.2019


PONIEDZIAŁEK

ZUPA : OGÓRKOWA - 300 ml

I ZESTAW: GOŁĄBKI PO HISZPAŃSKU– 80g, SOS POMIDOROWY-90ml, ZIEMNIAKI  MŁODE– 165g, KOMPOT OWOCOWY – 200ml

II ZESTAW: KOTLET Z JAJKA Z PIETRUSZKĄ-80g, ZIEMNIAKI MŁODE- 165g,SAŁATA ZIELONA ZE ŚMIETANĄ  -60g, KOMPOT OWOCOWY – 200ml


WTOREK

ZUPA : KOPERKOWA - 300 ml

I ZESTAW: POTRAWKA DROBIOWA – 170g, RYŻ Z KURKUM Ą – 165g, SAŁ. Z CZERWONEJ KAPUSTY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

II ZESTAW: PIEROGI LENIWE-200g, SUR. Z MARCHWI I JABŁKA -80g, WODA Z CYTRYNĄ-200 ml


ŚRODA

ZUPA :KRUPNIK - 300 ml

I ZESTAW: PLACKI ZIEMNIACZANE -240g, ŚMIETANA- 30g,  HERBATA OWOCOWA - 200ml

II ZESTAW: PULPETY -80g W SOSIE- 90ml, ZIEMNIAKI MŁODE-165g, SAŁ. KOLOROWA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ -80g, HERBATA OWOCOWA - 200ml


CZWARTEK

ZUPA : ROSÓŁ Z MAKARONEM - 300 ml

I ZESTAW: NUGETSY DROBIOWE – 80g, SOS CZOSNKOWO- ŚMIETANOWY -30 ml,  ZIEMNIAKI  MŁODE– 165g, SUR. Z BIAŁEJ KAPUSTY I KUKURYDZY – 80g, WODA Z CYTRYNĄ – 200ml

II ZESTAW: KURCZAK PIECZONY -80g, ZIEMNIAKI MŁODE– 165g, SAŁ. Z BURACZKÓW-80g , WODA Z CYTRYNĄ – 200ml


PIĄTEK:

ZUPA : KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY - 300 ml

I ZESTAW: PYZY DROŻDŻOWE – 90g, KOKTAJL TRUSKAWKOWY-100 ml, KOMPOT OWOCOWY – 200ml

II ZESTAW: PALUSZKI RYBNE – 80g ,ZIEMNIAKI MŁODE-165g SUR. WIELOWARZYWNA  – 80g, KOMPOT OWOCOWY – 200ml



ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE

WYKAZ SKŁADNIKÓW I ALERGENÓW DOSTĘPNY JEST U OBSŁUGI STOŁÓWKI